Kendrick Lamar és l’artista més nominat dels premis Grammy amb un total d’onze candidatures, tot i que algunes d’elles ho són per col·laboracions.

Per darrere amb 7 nominacions, Taylor Swift i The Weeknd, seguits per Drake amb 5.

A la categoria de millor gravació de l’any, competeixen Thinking Out Loud d’Ed Sheeran, Uptown funk de Mark Ronson i Bruno Mars, Blank Space de Taylor Swift, Can’t feel my face de The Weeknd i Really love D’Angelo And The Vanguard.

- Publicitat -

En l’apartat de millor disc trobem a Alabama Shakes amb Sound & Color, To Pimp a Butterfly de Kendrick Lamar, Chris Stapleton amb Traveller, Taylor Swift amb 1989 i The Weeknd amb Beauty Behind the Madness.

Pel que fa a millor cançó, tornem a trobar Ed Sheeran amb Thiking Out Loud, Taylor Swift amb Blank Space, juntament amb Wiz Khalifa & Charlie Puth i See you again, Kendrick Lamar amb Alright i Little Big Town amb Girl Crush.

I en la categoria de millor artista revelació, trobem a Meghan Trainor, Sam Hunt, James Bay, Tori Kelly i Courtney Barnett.

Alguns fans d’Adele es preguntaven des de les xarxes socials, com era possible que no hi figuri cap nominació per la britànica. La resposta és simple, els discs o cançons, figuren entre l’1 d’octubre de 2014 al 30 de setembre de 2015 i per tant, Adele en queda fora.

Els Grammy tenen un total de 83 categories, que es poden consultar clicant aquí. La gala d’entrega, tindrà lloc el 15 de febrer a Los Angeles.