Els Pets continuen amb la seva gira de 30 anys, Trespuntzero, arreu del territori, al costat de La Gran Orquestra Petita. Ara, la banda de Constantí ens ofereix la possibilitat d’aconseguir un disc amb tot el que estan oferint en directe.

El disc Trespuntzero, és un dels elements que inclou un pot exclusiu que Els Pets, han confeccionat pel seu aniversari. La banda ha escollit una dotzena de cançons, que es van enregistrar a l’Auditori de Girona i mesclat als estudis 44.1 de Carles Xirgu, el pianista Joan Pau Chaves s’ha encarregat de la direcció musical i els arranjaments.

A part del disc, també trobem un USB amb versions inèdites de Bon Dia i Parla, tres pues signades, adhesius i un pòster.

- Publicitat -

S’ha elaborat una edició limitada a 1000 unitats, i en poc temps ja tenien més de 400 comandes. Es pot reservar a través del web del grup.