Que Adele lideri la llista americana, ha deixat de ser notícia, des de fa setmanes. 25 suma més de 725.000 còpies aquests darrers 7 dies, que sumats el que ja portava acumulat, arriba ja a la brutal xifra de 5,20 milions en tan sols 3 setmanes.

Amb aquestes dades, era molt difícil que Coldplay arribessin a dalt de tot, i tal com va passar al Regne Unit, s’han hagut de conformar amb la segona plaça per A Head Full of Dreams, que ha venut unes 210.000 unitats, unes dades inferiors de Ghost Stories, que va aconseguir-ne 383.000, en els seus primers set dies.

El nou treball de Rick Ross, debuta en sisè lloc, mentre que Troye Sivan arriba a les 65.000 còpies de Blue Neighbourhood, i se situa setè.

- Publicitat -

En l’apartat de senzills, Hello lidera per setena setmana consecutiva, seguit per Sorry de Justin Bieber i Hotline Bling de Drake.

Per cert que la britànica Adele ja ha triat el que serà el segon senzill del disc, el tema escrit al costat de Tobias Jesso Jr, When We Were Young, que ja ocupa bones posicions al rànquing dels Estats Units.