Adele suma una tercera setmana al número 1 de la llista Billboard amb Hello, la carta de presentació de 25, el seu tercer disc, que arribarà aquest divendres.

El tema suma 480.000 descàrregues, només en aquesta tercera setmana, que s’afegeixen a les més de 1,7 milions de les dues anteriors.

La cançó trenca registres de fa 22 anys i segueix sumant reproduccions, a l’espera de l’arribada del disc.

- Publicitat -

El potent número 1 de Hello, impedeix que Drake arribi a dalt de tot i segueix al segon lloc amb Hotline bling, seguit de Justin Bieber amb Sorry. En quart lloc trobem The Hills de The Weeknd, mentre que la cinquena plaça l’ocupa Shawn Mendes que continua pujant amb Stitches.

Aquesta setmana s’incorpora al top 10, Elle King amb Ex’s & Oh’s, una de les sorpreses de la llista amb la seva combinació de pop-rock amb tocs blues.

A l’espera de les entrades de Justin Bieber i One Direction, aquesta setmana Chris Stapleton repeteix en l’apartat dels àlbums amb Traveller. En segon lloc trobem a Eric Church, mentre que la tercera plaça és per Ellie Goulding amb Delirium, que ven unes 61.000 unitats del seu nou disc. El number 1 dels Beatles, es cola a la sisena posició amb 40.000 còpies venudes.