Justin Bieber vs One Direction. Setmana intensa de novetats, on aquests dos noms protagonitzen una de les batalles més importants de l’any, per aconseguir el número 1 de les llistes d’èxits.

Bieber presenta Purpose, el seu quart treball, on s’inclouen col·laboracions de Skrillex, Ed Sheeran o Ariana Grande.

Spotify

- Publicitat -

Per la seva banda, els One Direction, s’acomiaden (temporalment) amb Made in the A.M., el seu cinquè disc i el primer sense Zayn Malik.
Un treball format per 13 temes en l’edició estàndard i 4 més en la deluxe.

Spotify

Ben Haenow ha anat a triar un dia complicat per publicar el seu debut de títol homònim. El britànic, presenta una col·lecció de 10 cançons en l’edició estàndard, més 4 temes extres a la deluxe, on trobem la col·laboració de Kelly Clarkson o una versió d’un tema de OneRepublic.


Spotify

Kylie Christmas és el primer disc de nadales de la cantant australiana, Kylie Minogue. Inclou duets amb Iggy Pop, la seva germana Dannii, James Corden i fins i tot, Frank Sinatra.

Spotify

Seguim amb discs de nadales, ara amb Train, que publiquen el seu vuitè disc, Christmas in Tahoe, format per 15 cançons.

Spotify (ben aviat)

Hailee Steinfeld debuta amb Haiz, un EP format per 4 cançons, on s’inclou el seu èxit Love Myself.

Spotify

Seguim amb EP’s, ara amb The pains of being pure at heart, que editen Hell, format per 3 cançons i presentat pel tema que li dóna nom.

Spotify

Alone in the universe, suposa el retorn de la ELO de la mà de Jeff Lynne’s, que ofereix una col·lecció de 10 cançons, amb el segell de la mítica banda.

Spotify

Montage of Heck: The home recordings, és un disc de gravacions casolanes de Kurt Cobain, que van ser emprades pel documental de Brett Morgen, que va tenir accés a material privat, del que va ser líder de Nirvana.

Spotify

El dotzè disc de la italiana Laura Pausini, es diu Similares (en la seva versió original, Simili), un treball format per 15 cançons i presentat per Lato destro del cuore.

Spotify

When the morning comes, és el segon disc de A Great Big World, un treball format per 12 temes i presentat per Hold each other, que curiosament és el tema que tanca el disc.

Spotify

Ed Sheeran publica una edició especial de X, anomenada Wembley Edition, amb temes en directe, i alguna cançó inèdita. També disponible en DVD, amb el documental que es va poder veure als cinemes i que recollia els moments més destacats dels concerts del britànic a l’estadi de Wembley.

Spotify