Madonna, a diferència d’altres grups com Foo Fighters, Coldplay o U2, no va cancel·lar el seu concert de dissabte a Estocolm, i va aprofitar el directe per explicar perquè havia seguit endavant amb la gira i també per dir unes paraules al respecte.

Durant la secció acústica del concert, la cantant va explicar que “tot el concert és per celebrar la vida. I per lluitar pels teus drets. Lluitar per tot el que creus. És molt difícil per mi, tirar aquest concert endavant i no dir res del que va passar ahir a la nit. Així que necessito fer servir aquest petit moment, per tractar la tragèdia, les tràgiques morts, assassinats i el final de moltes vides, que va tenir lloc ahir a París. En molts sentits, em sento devastada. Què faig aquí ballant i passant-m’ho bé, quan hi ha gent plorant per la pèrdua dels seus éssers estimats? És exactament això el que aquesta gent vol. Volen callar-nos, silenciar-nos, i no els deixarem. Mai els deixarem! Perquè hi ha poder en la unitat. I crec que hi ha molt caos, terrorisme i violència pel món, no només a París, però crec que la bondat és majoria i estem aquí per provar-ho. Anava a cancel·lar el concert d’aquesta nit, però vaig pensar, per què els he de permetre? Per què els hi he de permetre aturar-me? Permetre que ens impedeixin a tots gaudir de la nostra llibertat. Tots els llocs on la gent mor, eren llocs on la gent anava a passar-s’ho bé, sopant, ballant, cantant o veient un partit de futbol. Són llibertats que donem per fetes, però són llibertats que ens mereixem. Treballem de valent i tenim dret a passar-nos-ho bé. I no hi ha ningú en el món que tingui el dret a impedir-nos fer el que ens encanta”.

Madonna no va poder contenir les llàgrimes, va convidar a l’amor entre nosaltres i després va demanar un minut de silenci als 40.000 espectadors que assistien al seu show.

- Publicitat -

Després va interpretar un dels seus clàssics, Like a Prayer. El moment va ser enregistrat pel mànager de la cantant i ja es pot veure a Youtube.