Des de fa onze anys, La Marató arriba acompanyada d’una banda sonora, que en aquesta ocasió està formada per 20 temes i que es podrà aconseguir únicament el dia 29 de novembre per 10 euros, amb la majoria de diaris de Catalunya. El mateix dia, també estarà disponible a iTunes.

En aquesta ocasió, músics de casa com Caïm Riba, Miquel Abras, Gemma Humet i grups com Oques Grasses, Nyandú o Pepet i Marieta, comparteixen disc amb artistes internacionals com Inna o Black, que ha versionat al català el seu tema Wonderful Life.

La novetat d’aquesta edició és que la família del Super3, dins de l’aposta del canal per potenciar l’aprenentatge de l’anglès, interpreta, per primera vegada, un tema en aquesta llengua, “All for Love” (“Tots per un”).

- Publicitat -

La producció musical, com en altres edicions, va a càrrec de Marc Parrot, els germans Toni i Txasqui Ten i Jordi Cubino.

La recaptació que s’obtingui en aquesta edició es destinarà al marcador de La Marató del 13 de desembre, amb l’objectiu de finançar projectes de recerca científica sobre la diabetis i l’obesitat.

Escolta com sonen a través del web de La Marató.