Chester Bennington ha decidit abandonar Stone Temple Pilots, per centrar-se exclusivament amb Linkin Park.
Bennington va decidir entrar al grup l’any 2013 i tot feia pensar que seria una cosa temporal. Després de 2 anys, avui s’ha emès un comunicat, valorant l’experiència impressionant que ha estat formar part del grup. El cantant afirma que ha aconseguit tocar amb una de les millors bandes de la seva generació, però que ara nota que amb la quantitat de temps que requereix Stone Temple Pilots, i afegint que està a Linkin Park i té les seves necessitats familiars, havia de tallar-ho en sec. Per això se centrarà exclusivament amb la seva banda.
Després de la marxa de Scott Weiland i ara la de Chester Bennington, el grup haurà de buscar un tercer vocalista, a no ser que Weiland decideixi tornar…
- Publicitat -