The Last Shadow Puppets va ser una banda que va aparèixer el 2008, fruit de la bona relació entre el cantant dels Arctic Monkeys, Alex Turner i Miles Kane. Van editar un disc, The Age of the Understatement i ja mai més hem sabut res d’un segon treball, tot i que al seu moment es va comentar.

Ara, 7 anys després i amb Alex Turner “descansant” (suposem que deu preparar el relleu de AM) i amb Miles Kane, que ja ha acabat la seva gira, llegim a la pàgina de fans dels Arctic Monkeys, que el grup podria tornar el mes de març amb l’esperat segon treball. I pel que sembla no són només rumors.

ACTUALITZACIÓ

- Publicitat -

La notícia l’ha confirmat el músic Owen Pallet, on confirma que està treballant en el nou disc de la banda. Pallet ho ha confirmat a través d’un tuit, tot i que minuts després l’ha eliminat.