Aquesta setmana, les diferents novetats discogràfiques han copat les principals posicions de la llista d’àlbums del Regne Unit.

El primer lloc és per Jamie Lawson amb el seu disc homònim, seguit pel veterà disc d’Ed Sheeran, X, que continua una setmana més entre els més venuts.

En tercera posició, debuta Revolve, el nou disc de John Newman, mentre que Demi Lovato se situa sisena amb Confident. Fora del top 10, trobem Still thinking about you dels Scouting for girls, que es queda la tretzena plaça.

- Publicitat -

Després de moltes setmanes al primer lloc, Justin Bieber cau fins a la cinquena posició amb What do you mean?, que és derrotat pel tema Turn the music louder de KDA, Tinie Tempah i Katy B. En segon lloc, se situen One Direction amb Perfect. El tercer lloc puja The Hills de The Weeknd, mentre que Drake es queda el quart lloc amb Hotline Bling.

Gran pujada a la vuitena plaça per Sleepy Tom & Diplo amb Be Right There que suma 83 posicions en tan sols 7 dies.

El duet entre Ben Haenow i Kelly Clarkson, s’estrena al lloc 21, mentre que Take That situen el seu nou senzill Hey Boy a la posició 56.