El nou disc de Selena Gomez, Revival, s’ha situat com el més venut als Estats Units amb unes 117.000 unitats, en la seva primera setmana a la venda. És la segona vegada que Gomez, se situa en aquesta posició.

En segon lloc, trobem The Game amb The documentary 2, que ha venut unes 95.000 còpies. La tercera plaça és per The Weeknd, que suma 77.000 còpies del seu nou disc Beauty behind the madness.

Precisament el canadenc, segueix liderant en senzills amb The Hills, que acumula una cinquena setmana a dalt de tot. En segon lloc continua Drake amb Hotline Bling, mentre que Justin Bieber se situa tercer amb What do you mean?

- Publicitat -

La quarta posició és per Fetty Wap, que puja amb 679, com Shawn Mendes, que ja és cinquè amb Stitches. La sisena plaça l’ocupa Taylor Swift amb Wildest dreams, que també suma posicions.