We The Generation, el nou treball dels Rudimental, s’ha situat com el disc més venut aquesta setmana al Regne Unit. És la segona vegada que el grup col·loca de número 1 un treball, ja que també ho van fer el 2013 amb el seu debut.

Tot plegat en una setmana de grans novetats, com In Dream dels Editors, que ha debutat en cinquena plaça, o de Stories d’Avicii, que ho ha fet en novena. El nou disc de Janet Jackson, es troba en onzena posició.

Males notícies per Disclosure, que veuen com el seu nou disc Caracal, cau de la primera a la vuitena plaça. Per altra banda, Ed Sheeran torna al segon lloc amb X, després de 68 setmanes a la llista.

- Publicitat -

Pel que fa als senzills, Justin Bieber aconsegueix una quarta setmana no consecutiva al primer lloc amb What do you mean?, seguit de Locked Away de R.City & Adam Levine, que segueixen escalant llocs. El tercer és per Sam Smith amb la nova cançó de James Bond.

En quarta posició debuten Philip George i Anton Powers amb Alone No More, mentre que el nou senzill de The Vamps, Wake Up, ho fa en dotzena plaça.

I destaquem el raper Drake, que també suma llocs a la llista britànica amb Hotline Bling, un tema que cada setmana puja més a tot el planeta.