Radiohead ja han acabat de gravar el seu nou disc! Així ho ha confirmat Jonny Greenwood, en un programa de ràdio de Rússia, on també ha afegit que la banda sortirà de gira l’any vinent, per a promocionar el treball.

El novè treball del disc, no sembla que hagi d’arribar fins a l’any vinent, però estarem atents de qualsevol novetat. De fet el mateix Greenwood, ha afirmat que tot i que l’han acabat de gravar, sempre estan reavaluant el seu treball i esperen primer tenir-ho tot clar, per començar a preparar la gira.

ACTUALITZACIÓ:

- Publicitat -

Greenwood ha volgut deixar clar que el disc no està acabat, simplement tenen molt material gravat i el seu objectiu és revisar-lo tot, per veure si és bo o no. També ha dit que no hi ha cap gira confirmada, tot i que sí que esperen poder-lo presentar en directe.