Radiohead va patir fa uns dies un robatori dels 18 minidiscs de Thom Yorke i on es podien trobar 18 hores de música que formava part de les sessions de gravació del disc “OK Computer“, editat el 1997.

La banda ha explicat a través d’una carta que el lladre en qüestió demanava 150.000 dòlars per tots els discs i que han decidit compartir-los a través de Bandcamp a un mòdic preu de 20 euros. A més, tots els guanys d’aquest llançament aniran destinats al moviment sociopolític Extinction Rebellion, que lluita per salvar el planeta. Els àudios estaran disponibles només durant 18 dies, com les 18 hores que precisament dura el material.

El material s’ha agrupat sota el títol de “Minidiscs (Hacked)” i inclou 18 pistes que tenen una duració d’entre 17 i una hora.

- Publicitat -

A la mencionada carta, Jonny Greenwood explica que els àudios no són molt interessants i són molt, molt llargs. Que mai hi havia hagut cap intenció de publicar-les, ja que són unes sessions, que tot i això poden ser interessants pels fans més incondicionals de la banda.