Ed Sheeran ha superat els 500 milions de reproduccions del tema Thinking Out Loud, a través de la plataforma d’streaming, Spotify. Es converteix en la primera cançó a superar aquesta xifra, des de la seva creació. El tema, forma part del seu segon disc, X, editat fa un any i que encara té presència en la majoria de llistes d’èxit del planeta. Sense anar massa lluny, aquesta setmana és número 2 al Regne Unit.

Per països que més l’escolten, trobem en primer lloc a Dinamarca, seguit per Noruega o Suècia. També el Regne Unit o Austràlia es troben entre les zones que més s’escolta la seva música. El nostre país queda a la part mitjana.

En segona posició de les més escoltades trobem, Lean On de Major Lazer amb més de 475 milions, en tercer Mark Ronson amb Uptown Funk amb uns 455 milions.

- Publicitat -

Consulta el rànquing de les cançons més escoltades, aquí.

I tornant a Sheeran, el videoclip del tema, llançat fa un any, acumula ja més de 750 milions de reproduccions.