Justin Bieber, estava ahir de promoció per l’estat espanyol, promocionant el seu nou disc Purpose, que sortirà a la venda el dia 13 de novembre. Va visitar el programa d’Antena 3, El Hormiguero i també va passar pel programa dels 40 principals, yu, presentat per Dani Mateo.

Bieber, va presentar-se 40 minuts tard a l’entrevista i se’l va veure en tot moment, cansat i sense massa ganes d’estar allà. Tant, que durant un moment on havia de conèixer uns famosos Youtubers, s’aixeca i se’n va al lavabo, per no tornar mai més.

Segons l’entorn del cantant, Bieber estava molt atabalat i tenia un dia molt apàtic.

- Publicitat -

Després de tota la promoció, el canadenc ha escrit al seu Twitter que ha passat grans moments a Espanya i que li sap greu si estava una mica malalt. Les formigues l’han fet sentir molt millor.