Justin Bieber continua la seva setmana triomfal, i després del seu pas per Espanya, on va mostrar-se molt apàtic en el moment de promocionar el seu nou disc Purpose, fins al punt de marxar a la meitat d’una entrevista, ara ja tornat a fer de les seves, aquest cop durant un concert a Oslo.

Després de cantar el tema Boyfriend, Bieber va netejar una mica d’aigua que havia caigut sobre l’escenari amb una tovallola, moment en el qual les fans intenten agafar-la. Després de cridar-li’s l’atenció, es dóna la volta i diu, he acabat, no faré el concert, mentre abandona l’escenari.

Posteriorment i després de moltes disculpes per part de l’equip del cantant, el canadenc ha escrit un missatge al seu Instagram, dient que ha estat una setmana molt dura per ell, amnb molts dies sense dormir, quan havia d’estar actiu davant de les càmeres o els fans i que no sempre fa les coses correctament.

- Publicitat -

En el missatge no demana disculpes als seus seguidors, que tot i això, han justificat la seva reacció i l’han recolzat, al·legant que és humà i també pot cometre errors.