El nou treball de la formació electrònica Faithless, debuta en la primera posició de la llista d’àlbums al Regne Unit, per davant de les altres novetats destacades de la setmana. La banda ha presentat un recull de grans èxits amb estrelles convidades, com Avicii o Eric Prydz.

El disc, Faithless 2.0, s’ha quedat a poc més de 2000 unitats del segon classificat, Ed Sheeran, que manté el segon lloc. En tercer lloc se situa Jess Glynne.

La quarta plaça és pel raper The Game amb The Documentary 2, mentre que Selena Gomez debuta a l’onzena posició amb Revival. Hurts es queden la dotzena amb Surrender.

- Publicitat -

En senzills, Justin Bieber suma una cinquena setmana al número 1 amb What do you mean? També repeteixen al segon lloc, R.City i Adam Levine amb Locked Away. La tercera plaça és per Drake amb Hotline bling, que segueix sumant llocs, igual que Naughty Boy i Beyoncé, que se situen quarts. La cinquena plaça l’ocupa The Weeknd, que creix 18 llocs amb The Hills. També fa una gran pujada Jamie Lawson amb Wasn’t expecting that, que passa del lloc 40 al 6.

Per altra banda, el nou senzill d’Olly Murs, Kiss me, debuta a la setzena posició i Love me dels The 1975 a la vintena.