El Festival Beefeater In-Edit inaugurarà el dijous 29 d’octubre amb la pel·lícula Daft Punk Unchained d’Hervé Martin-Delpierre, un documental que mostra com el duet francès ha construït la seva carrera amb determinació robòtica, encara que hi ha dos humans darrere. El documental que arrenca la màscara a la parella electrònica, dibuixa el seu ascens cap al megaestrellat mundial. Pharrell Williams, Skrillex, Kanye West i Michel Gondry aplaudeixen la seva tenacitat, visió i passió. Moments després de la seva projecció al Festival, i gràcies a un acord de col·laboració, s’emetrà la pel·lícula a CANAL + Xtra.

Entre les novetats d’aquesta edició, a més dels One-to-one Meetings, en col·laboració amb Catalan Films, les sessions HALF (diumenge al migdia) en què s’unirà aperitiu, matinals de cinema (la sessió serà gratuïta) i la fira discogràfica i editorial en col·laboració amb Record Store Day, el Festival comptarà amb la secció Never Hide, presentada per Ray-Ban que de moment inclourà els següents documentals: Backstreet Boys: Show ‘Em What You’r Made Of i Mr. Dynamite: The Rise of James Brown.

El Festival Beefeater In-Edit, tindrà lloc a Barcelona del 29 d’octubre al 8 de novembre.

- Publicitat -

Més info al web oficial.