Taylor Swift va escriure un tuit amb molta emoció, ja que utilitzar les majúscules i tot, per la passió que sentia per Wild, el darrer EP del cantant i actor, Troye Sivan.

Amb cara de nen, tot i tenir 20 anys, no ha parat de fer coses. Des de participar en pel·lícules com X-Men Origins: Wolverine o aconseguir el paper protagonista de la saga Spud.

Tot i això, el seu debut com a actor va ser al teatre, l’any 2007 en l’adaptació d’Oliver Twist.

- Publicitat -

Pel que fa a la música, ha editat quatre EP’s, el darrer Wild, publicat fa menys d’una setmana i que es pot escoltar a Spotify.

La cançó més popular fins al moment és Happy Little Pill, que formava part del seu anterior EP, TRXYE. Abans es va dedicar a penjar versions d’altres artistes, fins que va aconseguir que es fixessin en ell i va aconseguir un contracte amb Universal, la mateixa companyia de Taylor Swift.

Té una veu de crooner, madura per la seva edat, que ens recorda a Hurts o a Frank Ocean.
De moment no hi ha notícies sobre el seu primer disc, però amb l’ajuda de la cantant, que té més de 63 milions de seguidors a Twitter, segur que el seu nom, sonarà molt més a tot arreu.

El seu nou videoclip, Wild, és part d’una trilogia anomenada Blue Neighborhood, sobre dos amics de la infància que s’enamoren.