Anthems for doomed youth, és el primer disc en onze anys per The Libertines. Una col·lecció de 12 cançons en l’edició estàndard i 4 més en la deluxe.

Spotify

That’s the spirit, és el cinquè treball de Bring Me The Horizon, format per onze peces, on s’inclouen temes com Happy Song o Throne.

- Publicitat -

Spotify

Primer disc en 6 anys per Slayer, sota el títol de Repentless i el primer des de la pèrdua del guitarrista Jeff Hanneman, l’any 2013.
El treball està format per 13 temes amb producció de Terry Date.

Spotify

Richard Hawley edita Hollow meadows, un disc on s’inclouen les col·laboracions de Jarvis Cocker i Rebecca Taylor.

Spotify

Jewel presenta Picking up the pieces, una col·lecció de 14 cançons, produït per ella mateixa i que fa pensar en el so del seu primer disc, editat fa 20 anys.

Spotify: Ben aviat

Duran Duran publiquen el seu catorzè disc, sota el nom de Paper Gods, format per 12 cançons en l’edició estàndard i 3 més en la deluxe.
Amb producció de Mark Ronson i Nile Rodgers i col·laboracions de Janelle Monae i Mr Hudson, entre altres.

Spotify

Beirut, editen el seu quart disc, No No No, format per 9 cançons, amb temes com Gibraltar i el tema que dóna nom al treball.

Spotify

Leona Lewis torna amb el seu cinquè treball, I Am, un disc editat a través de Island Records UK/Universal Music.
10 temes en l’edició estàndard i 5 més en la deluxe.

Spotify

Stereophonics editen Keep the village alive, una col·lecció de 10 cançons i un segon disc amb 6 temes més en l’edició deluxe. També s’inclou un llibret amb 20 pàgines.

Spotify

Love + War és el debut de Kwabs, un dels candidats al BBC Sound 2015, al millor artista revelació de l’any.
El disc està format per 12 cançons i presentat per Walk.

Spotify

Kylie Minogue acaba de compartir un EP format per 3 temes, al costat del productor Fernando Garibay, amb el qual signa aquest projecte amb el nom de Kylie + Garibay. Col·laboracions de Shaggy, Sam Sparro i Giorgio Moroder, que també s’ha encarregat de produïr el disc.

Spotify

Ones and sixes és el títol del nou disc de Low, un treball enregistrat als estudis April Base Studios de Justin Vernon (Bon Iver).
Format per 12 cançons i presentat per No comprende.

Spotify