La unió entre el duet R.City i el vocalista de Maroon 5, Adam Levine amb Locked Away, és ara mateix, la cançó més buscada a través de Shazam, aquella aplicació que et detecta la cançó que està sonant i et diu el seu títol i autor.

En segon lloc trobem a Calvin Harris & Disciples amb How deep is your love, seguits de The Weeknd amb Can’t feel my face.

Curiosament a la quarta posició trobem un tema que té ja un recorregut prou gran, Lean On de Major Lazer, que encara és de les més cercades. En cinquè lloc, el duet entre Nicki Jam i Enrique Iglesias amb El Perdón.

- Publicitat -

Molt diferents estan les cerques a l’estat espanyol, on Feder ocupa el primer lloc dels més buscats amb Goodbye, seguit de Felix Jaehn i Jasmine Thompson amb la versió de Ain’t nobody. En tercer lloc, Kygo amb Stole the show, mentre que el quart lloc és per Lost Frequencies amb Reality. El cinquè pel duet entre Charlie Puth i Meghan Trainor amb Marvin Gaye.