Kesha porta gairebé un any inactiu, a causa de la seva batalla legal contra Dr Luke, que al seu moment, la cantant va denunciar pels abusos que va patir quan tenia 18 anys i va fitxar pel famós productor. Segons la denúncia, el productor abusava sexualment d’ella i l’animava a prendre drogues i alcohol.

Per la seva part, Dr Luke va contraatacar i va denunciar a la cantant per difamació per incompliment de contracte. En la demanda, s’afirma que la cantant va extorsionar al productor amb una còpia de la denúncia i el va amenaçar de presentar-la als jutjats si no li rescindia el contracte. També va afegir que tant la seva mare, com els seus nous representants, l’animaven a mentir i dir que ell la controlava com una papallona.

L’advocat de la cantant, Marg Geragos, ha demanat al jutge, que doni un veredicte com més aviat millor, ja que està afectant la seva carrera. Com que encara està lligada a un contracte que es vol deslligar, no pot publicar noves cançons amb altres segells, el que provoca que la seva popularitat estigui molt baixa. Kesha no pot treballar amb productors musicals, editors o discogràfiques per publicar nova música, segons ha dit l’advocat a The Hollywood Reporter. I sense música nova,  no pot sortir de gira, ni vendre marxandatge, rebre patrocinis o aconseguir l’atenció dels mitjans. El valor de la seva música ha caigut i a no ser que el tribunal emeti una sentència ben aviat, la carrera musical de l’artista pot acabar definitivament.

- Publicitat -