Justin Bieber té ganes de tornar a aconseguir el primer lloc de la llista Billboard, però un altre canadenc, no li permet. Es tracta de The Weeknd, que primer amb Can’t feel my face i després amb The Hills, estan impedint que Bieber torni al número 1, que va aconseguir fa cosa d’un mes, però que no va poder tornar a ocupar més.

A la posició 4, Drake aconsegueix fer pujar Hotline Bling, que escala 5 posicions. També puja el nou senzill de Taylor Swift, Wildest Dream, que se situa en desena plaça.

En l’apartat dels àlbums, el mencionat Drake amb el raper Future lideren la llista amb What a Time to Be Alive, que ven unes 375.000 unitats. La segona posició l’ocupa Lana del Rey amb Honeymoon, que aconsegueix vendre una mica més de 100.000 còpies.

- Publicitat -

The Weeknd cau a la tercera posició, seguit pel raper Mac Miller i per David Gilmour, que és cinquè. Shinedown situen el seu nou disc en sisena plaça, seguit per la reinterpretació de 1989 de Taylor Swift a càrrec de Ryan Adams, que amb la broma, ha venut més de 55.000 unitats. Per la seva banda, la cantant també torna a situar el seu disc entre els 10 més venuts.