Helena Miquel es desvincula de Delafé y Las Flores Azules. Així ho ha comunicat la banda, a través d’una publicació a les xarxes socials, on comenta, que després de 12 anys de treball ininterromput, ha decidit deixar-ho de manera indefinida.

La mateixa cantant, ha agraït tot l’aprenentatge en el grup que deixa, per donar pas a nous horitzons. Per la seva part, Oscar D’Aniello i Dani Acedo, els altres dos components, han agraït també els anys viscuts amb la cantant i han aprofitat per anunciar un nou disc, com a Delafé (sense Las Flores Azules), per a principi de l’any que ve.

El disc ja està enregistrat i tindrà la col·laboració de la cantant, en aquesta nova etapa de la banda de Barcelona.

- Publicitat -

Per la seva part, Miquel, continua amb la banda Elena, on presentarà el 5 de novembre a l’Auditori de Barcelona, el disc Concepte vitrina.