Ed Sheeran ha anunciat l’estrena mundial de Jumpers for Goalposts, X Tour at Wembley Stadium, un documental que recull el triple sold out que va tenir lloc a l’Estadi de Wembley de Londres el passat més de juliol, amb la presència d’unes 240.000 persones.

L’esdeveniment tindrà lloc el dia 22 d’octubre en el Leicester Square de Londres i s’emetrà en directe per tot el món. 82 països i més de 2000 cinemes, alguns del nostre país, oferiran una cerimònia, en la qual no només es projectarà el documental, sinó que el mateix Sheeran oferirà una actuació exclusiva durant la gala.

El darrer disc del cantant, X, ha venut més de 9 milions de còpies a tot el món i ha aconseguit 54 cops el disc de Platí, ha estat rècord mundial l’any 2014 a Spotify i ha estat número 1 en 22 països, entre ells els Estats Units o el Regne Unit.

- Publicitat -

CINEMES DE CATALUNYA:

Cinesa Sant Cugat, Cinesa Mataró, Parc Vallès, Cinesa Diagonal, Cinesa La Maquinista, Cinesa Heron City, Cinesa Diagonal Mar.

Entrades a la venda aquí.