Poca gent s’hauria imaginat fa uns mesos, que la cançó Cheerleader d’Omi, arribaria a fer tant de rebombori a les llistes d’èxit de tot el planeta. El tema suma més de 370 milions de reproduccions al Spotify i una setmana més continua liderant la llista americana i ja van sis setmanes (no consecutives).

En segon lloc continua The Weeknd amb Can’t feel my face, seguit per Silentó amb Watch Me. En quarta plaça tampoc es mouen Major Lazer amb Lean On. The Hills de The Weeknd també manté la cinquena posició, però la sisena puja Selena Gomez amb Good For You, que suma 4 llocs. Per la seva part, Walk the moon, també sumen 4 llocs i entren al top 10.

En àlbums, Luke Bryan suma una segona setmana al capdamunt amb Kill the lights. La segona posició és per Ed Sheeran amb X, que suma 4 places. Dr Dre se situa tercer amb Compton.
 

- Publicitat -