Jess Glynne ha aconseguit una forta pujada amb Don’t Be So Hard On Yourself, que ha passat del lloc 78 de la setmana passada, fins al primer, desbancant a Charlie Puth & Meghan Trainor, que només han aguantat 7 dies al número 1 de la llista britànica amb Marvin Gaye, que cauen al segon lloc. En tercer se situa Calvin Harris amb How deep is your love.

És el segon número 1 en solitari, després de Hold my hand, i el cinquè de la seva carrera, després d’aconseguir-ho amb Rather Be, al costat de Clean Bandit, My Love de Route 94 i Not Letting Go, amb Tinie Tempah.

Per pujades espectaculars, la de Martin Solveig amb Intoxicated, que suma més de 100 llocs, fins a una gran cinquena posició.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums, el disc de grans èxits de la recentment desapareguda cantant Cilla Black, ha tornat a entrar a la llista, situant-se en primera posició.

En segon lloc trobem a James Bay, mentre que en tercer, debuten Bullet for My Valentine amb Venom. El nou disc de Dr Dre, se situa cinquè i pel que fa al darrer treball de Neck Deep, ho fa en vuitena plaça.