Seguim amb un nou volum de grups i artistes que no sonen prou a la ràdio i després de les 10 primeres recomanacions que us vam fer en el volum 1 i en el volum 2, aquí en teniu 5 més.

BUHOS

Comencem amb els Buhos, els protagonistes de la fotografia que adjunta aquest text i obra del gran Bernat Almirall.
La banda es troba actualment en la recta final de la gira de presentació de Natura Salvatge, el seu darrer treball, que els ha confirmat com una de les formacions que donen més bon rotllet del moment i amb uns directes en els quals no pares de moure’t en tota l’estona que dura el concert.
La capacitat de connectar amb el públic, les ganes de passar-s’ho bé, la connexió evident entre els membres de la banda, tot suma per aconseguir un gran resultat.
No són prou motius per poder-los escoltar més a la ràdio?

- Publicitat -NÚRIA GRAHAM

A vegades el món de la música ens regala veus tan sensacionals i captivadores com la de Núria Graham. Ho vam poder comprovar amb First Tracks, un primer treball que per cert ara es reedita.
La seva música no enganya, et conquista, t’atrapa. Quan es posa a cantar t’adones del talent que tenim a Catalunya i dels cops que busquem a fora, el que ja hi ha a casa.
D’oportunitats de gaudir de la seva música en directe, n’hi ha unes quantes. Formarà part del cartell de l’Acústica de Figueres, també participarà en el BAM a Barcelona o al Mercat de Música Viva de Vic.MAZONI

Des de l’Empordà ens arriba una fornada de grups i cantautors la mar d’interessants. Un d’ells és Mazoni, el projecte de Jaume Pla, un cantant dels que quan escoltes una de les seves cançons, no et cal fer servir l’aplicació Shazam, perquè té un estil únic i inimitable. La seva veu no es confon amb la d’altres artistes i la seva música transpira treball i esforç, que es veu recompensat per un públic fidel que no falla mai a les seves actuacions.
Ara està preparant un nou disc en anglès, que està previst que vegi la llum l’any vinent.9SON

9Son, són un altre d’aquells grups capaços d’alegrar-te el dia, gràcies a una manera d’entendre la música que no tothom és capaç de fer. Traspuen frescor, ganes i aquella energia que un té quan és jove i vol menjar-s’ho tot. Estem convençuts que ho aconseguiran, només cal posar-se a escoltar el seu darrer disc Íssim per olorar l’èxit.
Si en disc ja sonen genial, en directe ni us ho imagineu. Que millor que anar-los a veure en alguna de les actuacions que tenen programades.CRIS JUANICO

El cantant dels Ja t’ho diré, ja fa temps que vola en solitari i que porta la seva veu arreu del territori o de les seves amades Balears. El seu darrer disc sona molt i molt bé. Es diu f(a)usta i en ell podem seguir enamorant-nos d’unes cançons que et fan sentir bé i quasi sense adonar-te, ja t’has acabat el disc i te l’has de tornar a posar!
Respectat per tots, és un d’aquells artistes que ens agradaria poder escoltar més a la ràdio, però mentre no arriba, sempre ens quedaran els seus treballs i els directes.