La cantant islandesa Björk, ha penjat un comunicat al seu Facebook, on menciona la seva recent cancel·lació de concerts, per motius desconeguts. Agraeix als seus seguidors i al seu equip, una gira plena de moments sublims. I és que interpretar aquest disc en directe, ha suposat molt intens per la cantant, que ara ha decidit pel que sembla, finalitzar abruptament amb les actuacions i donar per acabada la gira de presentació de Vulnicura.

Per altra banda, la cantant ni desmenteix ni confirma que les actuacions cancel·lades es facin en un altre moment, si bé comenta que espera haver guanyat suficient karma al llarg dels anys, perquè recolzeu això.

La peculiar artista sí que ha confirmat que està escrivint noves cançons i amb una mica de sort, no haurem d’esperar 4 anys per escoltar el disc.

- Publicitat -