Justin Bieber és d’aquells artistes que li costa poc treure’s la roba. Al seu moment va despullar-se davant la seva àvia, amb una guitarra tapant-li les parts nobles i cantant-li una cançó al rebedor de casa, i ara ha tornat a mostrar el cul des d’un iot amb la costa d’Austràlia al fons.

Per cert que Bieber, també va ser notícia per caure del iot al mar i va haver de ser salvat d’un atac de tauró. Ell va sortir-ne il·lès, però un dels seus amics no va tenir tanta sort i té una bona ferida al tors.

Per altra banda, avui ha estat John Legend, qui a través de l’Instagram de la seva parella, podem veure les natges del cantant, això sí, una mica més tapades que les de Bieber.

- Publicitat -

Seguirà la moda entre els cantants de penjar fotos dels seus culs?

Els que agraeixen aquestes fotos, són els que creen els famosos memes i és que ja n’han fet alguns de ben curiosos!