Avui comença el mític festival Glastonbury, que un cop més reuneix al bo i millor de la música, amb algunes baixes involuntàries com les de Foo Fighters o Azealia Banks (que ha cancel·lat sense motiu la seva participació i que ha estat substituïda per The Strypes) i que un any més està ple a vessar i sense cap entrada a la venda des de fa mesos.

Els que ho vivim des de lluny, ens quedem amb les ganes de veure-ho i un any més haurem de fer algunes “trampes” per poder seguir la transmissió que fa la BBC en streaming.

I és que la cobertura que se’n fa, només està pensada pel públic britànic i és necessari instal·lar-se l’aplicació Hola!, disponible pels principals navegadors i que entre altres coses, permet accedir a les pàgines web com si estiguessis en un altre país. Un cop instal·lada, només caldrà entrar al web de la BBC i escollir la bandera britànica.

- Publicitat -

Per consultar els horaris de les transmissions en streaming, podeu veure-ho al web de la BBC (recordeu que l’hora que surt és britànica!).