En uns dies on la majoria de grups i artistes cancel·len les seves gires o ajornen concerts, el festival de Glastonbury ha anunciat alguns dels artistes que formaran part del cartell de la seva 50a edició, que està previst que tingui lloc del 24 al 28 de juny i que comptarà amb Kendrick Lamar, Taylor Swift, Diana Ross i Paul McCartney com a caps de cartell.

La resta de noms que podem veure en el cartell circular són Lana del Rey, Pet Shop Boys, Camila Cabello, Charli XCX, Noel Gallagher, Fatboy Slim, Primal Scream, Sam Fender, Tones and I, Supergrass, The Waterboys, Primal Scream, The Jesus and Mary Chain, FKA Twigs, Editors, Cage the Elephant, Dua Lipa, Thom Yorke o Sinéad O’Connor entre altres.

Des del festival expliquen que no saben quina situació viurà el món d’aquí a 15 setmanes, però que seguiran treballant per ampliar el cartell d’aquesta edició tan especial.

- Publicitat -