The monsanto years és un àlbum de Neil Young gravat amb Promise of the Real, la banda que lideren els fills de Willie Nelson, Lukas i Michah.

Es tracta d’una col·lecció de cançons sobre el gegant de la indústria alimentària Monsanto, de to polític ecologista.

Private dancer (30th anniversary issue) és l’edició 30 anys d’un mític disc de Tina Turner i on trobem els temes remasteritzats i un segon disc de remescles, temes que no van ser inclosos al treball, rareses i un duet amb Bryan Adams entre altres.

- Publicitat -

Refused presenten Freedom, un disc polític i on parlen de problemes existencials i de com veuen el món en l’any que ens trobem.
És el primer disc en disset anys i està format per 11 temes.

X Ambassadors debuten amb VHS, després d’alguns anys publicant EP’s. En el disc, amb un so molt semblant a Imagine Dragons, trobarem la cançó més popular de la banda, Renegades, que actualment podem escoltar en un anunci de TV. També s’inclou una col·laboració amb els mencionats Imagine Dragons.


A partir de la setmana vinent, els discs es publicaran els divendres.