Neil Young ha desaparegut pràcticament de Spotify després de retirar la seva música de la plataforma. El músic ha decidit marxar de la plataforma després d’enviar un comunicat a Spotify en el qual els instava a escollir entre ell i Joe Rogan, el protagonista d’un podcast antivacunes, que forma part de la plataforma i que al mateix temps és un dels més escoltats als Estats Units.

Young va manifestar “Vull que feu saber immediatament a Spotify que vull tota la meva música fora de la seva plataforma. Poden tenir-hi a Rogan o a Young. No els dos. Spotify està difonent informació falsa sobre les vacunes, que podria causar la mort de tots aquells que s’ho creguin”.

Spotify ha emès un comunicat on expliquen que ja han eliminat uns 20.000 podcast amb informació falsa sobre la pandèmia i tenen una gran responsabilitat d’equilibrar la seguretat dels oients com la llibertat dels creadors. Ja s’ha detallat la política de continguts i esperem que Neil Young torni ben aviat a la plataforma.

- Publicitat -

Anteriorment Young ja havia protagonitzat algunes queixes envers Spotify, per la mala qualitat del so i de fet no va ser fins el 2016 quan la seva música va aparèixer a les plataformes d’streaming. Fins i tot va crear el seu propi servei d’alta qualitat, Pono.