Jason Derulo pot estar molt content, ja que el seu últim senzill Want to want me, fa 4 setmanes consecutives que lidera la llista britànica. El tema, està inclòs en el seu nou disc Everything is 4 i va camí a convertir-se en un dels temes més escoltats del cantant.

Encara li queden un parell de setmanes per atrapar el rècord de setmanes al número 1 que ostenten Mark Ronson i Bruno Mars amb Uptown funk.

Per la seva banda, Major Lazer pugen al segon lloc amb Lean On, seguits per Omi amb Cheerleader. La quarta posició és per Deorro & Chris Brown amb Five More Hours, mentre que la cinquena és per Walk the moon, que continuen pujant amb Shup up and dance.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums, Muse continuen regnant amb Drones, que suma una segona setmana al primer lloc, seguits per Florence + The Machine i el disc de grans èxits de Paul Simon, que suma 9 places.

I també destaquem X d’Ed Sheeran que suma un any consecutiu a dins del top 10.