Diuen que val més tard que mai! Això és el que pot pensar James Taylor, que després de 45 anys de carrera, per fi ha aconseguit situar-se en el primer lloc dels àlbums més venuts als Estats Units amb Before This World, amb prop de 100.000 còpies.

No ha estat l’artista que més ha hagut d’esperar, ja que el 2013 Tony Bennet va aconseguir-ho, després de 54 anys.

Pel que fa a la resta de posicions, Taylor Swift se situa segona amb 1989, seguida d’Adam Lambert amb The Original High, que debuta amb unes 47.000 unitats venudes. En quart lloc puja Ed Sheeran amb X, mentre que en cinquè lloc se situa Hilary Duff amb el seu nou disc Breathe In. Breathe Out, que ven unes 39.000 còpies.

- Publicitat -

En setè lloc debuta Nate Ruess amb Grand Romantic.

I destacable baixada de Muse, que passen del primer lloc a la posició 19 en una sola setmana.

En l’apartat dels senzills, See You Again de Wiz Khalifa segueix liderant, per davant de Taylor Swift, que continua segona amb Bad Blood i de Trap Queen de Fetty Wap. En quart lloc puja Omi amb Cheerleader.