Florence + The Machine ha tornat a aconseguir el primer lloc de la llista britànica amb How Big, How Blue, How Beautiful, després de dues setmanes on Muse havien ocupat aquest lloc. Gràcies a la seva participació en el festival Glastonbury, el seu nom ha tornat a sonar en força aquesta setmana, provocant aquest èxit en la llista d’àlbums.

En segon lloc se situa el debut de Wolf Alice, My Love Is Cool, a tan sols 528 còpies venudes de Florence + The Machine. El tercer lloc és per Muse, seguit de Taylor Swift i Ed Sheeran.

Després de 4 setmanes al primer lloc amb Want to want me, Jason Derulo cau fins a la tercera posició, superat per Tinie Tempah i Jess Glynne amb Not letting go i de Lost Frequencies amb Are you with me, que suma 44 llocs en 7 dies.

- Publicitat -

També pugen Walk the moon amb Shut up and dance, al quart lloc, seguits de Major Lazer i Omi. En setè lloc debuta Flo Rida amb I don’t like it, I love it.