Wiz Khalifa i Charlie Puth sumen una quarta setmana al número 1 de la llista de senzills dels Estats Units, gràcies a See you again, un dels temes de la banda sonora de Fast & Furious 7. El tema és un homenatge al desaparegut actor Paul Walker.

En segon lloc puja Fetty Wap amb Trap Queen, mentre que Uptown Funk cau al tercer lloc. En quarta posició es manté The Weeknd, seguit de Walk the moon que pugen amb Shut up and dance. Jason Derulo suma 2 llocs amb Want to want me i se situa vuitè. En novena posició gran pujada pel tema viral de T-Wayne, Nasty Freestyle, mentre que Thinking out loud cau fins al desè lloc.

Per altra banda, aquesta setmana Uptown Funk de Mark Ronson & Bruno Mars aconsegueixen un nou rècord, a l’aguantar 21 setmanes entre les 3 primeres posicions de la llista i es converteix en el màxim assolit mai per cap cançó en tota la història de la llista.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums, Zac Brown Band amb més de 225.000 còpies de Jekyll + Hyde, aconsegueixen la primera posició de la llista, seguit per Josh Groban amb Stages, mentre que en tercer lloc trobem la banda sonora de Fast & Furious 7.