Wiz Khalifa & Charlie Puth, continuen 7 dies més dominant la llista de senzills dels Estats Units amb See You Again, un dels temes de la banda sonora de Fast and Furious 7 i que ja fa 6 setmanes que és a dalt de tot. De fet, va ser la “culpable” de què Uptown Funk perdés el número 1.

Tampoc hi ha canvis al segon i tercer lloc amb Fetty Wap i The Weeknd, mentre que el quart lloc pugen Walk the moon amb Shut up and dance.

Aquesta setmana i gràcies a la publicació del nou videoclip, Taylor Swift torna a entrar amb Bad Blood, tot i que ho fa al lloc 53.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums, la banda sonora de Pitch Perfect 2 se situa de número 1 amb més de 100.000 unitats venudes en una setmana. Per la seva part, Mumford & Sons cauen al segon lloc amb Wilder Mind. En tercera plaça trobem la banda sonora de 50 ombres d’en Grey. La quarta posició és per David Guetta que suma 26 llocs amb Listen.