Wiz Khalifa continua dominant la llista de senzills als Estats Units, d’ençà que va derrotar a Mark Ronson i Bruno Mars, ara fa 3 setmanes. El tema en el què també col·labora Charlie Puth, See you again, està aconseguint molts bons resultats a tot el món, en part influenciats per l’èxit de la pel·lícula i de l’homenatge que se’n fa al desaparegut actor Paul Walker.

Per altra banda Want to want me, el nou èxit de Jason Derulo aconsegueix fer-se un lloc dins del top 10, on també pugen Walk the moon amb Shut up and dance o Fetty Wap amb Trap Queen, que se situa en tercer lloc. En segon continua Uptown funk.

Pel que fa als àlbums, Alabama Shakes ocupen el número 1 amb Sound & Color, desbancant a Shawn Mendes, que en una setmana cau fins a la posició 17. El segon lloc és per la banda sonora de Fast and Furious 7, seguida pel raper Yelafolf amb el seu nou disc Love story.

- Publicitat -