Uptown Funk, la unió entre Mark Ronson i Bruno Mars, sumen una nova setmana al número 1 de la llista de senzills dels Estats Units i amb aquesta ja en van tretze de lideratge.

Hem de viatjar fins al 2009 per trobar un tema que hagi aguantat més. Llavors Black Eyed Peas amb I Gotta Feeling, va estar-se 14 setmanes, les mateixes que Mariah Carey i We belong together o La Macarena, la cançó de Los del Rio, que l’any 1996 va fer molt mal arreu del món.
El rècord absolut continua a les mans de Mariah Carey & Boyz II Men amb la balada One Sweet Day, que va estar-hi 16 setmanes consecutives.

Amb un lideratge tan potent, altres temes com Sugar de Maroon 5 o Thinking out loud d’Ed Sheeran, no poden fer res més que mirar-s’ho i és que les dues cançons no es mouen del segon i tercer lloc des de fa ja algunes setmanes. Tampoc es mou Ellie Goulding amb Love me like you do, en quarta posició. La cinquena és per The Weeknd amb Earned it.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums Kendrick Lamar suma una segona setmana al capdamunt de la llista, on també figuren les bandes sonores d’Empire i 50 ombres d’en Grey.