Fa alguns dies que el tema See You Again ocupa el primer lloc a tot el planeta. El tema de Wiz Khalifa està inclòs en la banda sonora de Fast & Furious 7 i en ell podem escoltar-hi la veu de Charlie Puth.
Abans d’aquest tema, poc en sabíem d’ell, però a tots ens ha conquistat amb la seva veu i hem volgut saber qui era i d’on venia.
Charlie Puth arriba des de Nova Jersey i va saltar a la fama gràcies als vídeos que penjava a Youtube i on cantava temes d’altres artistes. Després de moltes versions, es va presentar a un concurs de covers organitzat per Perez Hilton i en va resultar guanyador.
Després de guanyar el premi, gràcies a la versió de Someone like you d’Adele, el van convidar al programa d’Ellen DeGeneres, on se li va oferir firmar un contracte amb una discogràfica. Va durar-hi poc, ja que va canviar-se a Atlantic Records, companyia on també hi figuren Coldplay, Ed Sheeran o Bruno Mars. Gràcies al canvi les coses li han anat d’allò més bé.
Ha protagonitzat un “cameo” en el vídeo de Meghan Trainor, Dear Future Husband, fent de futur marit, i gràcies a això ha guanyat alguns fans.
Més tard, Atlantic li va permetre editar el seu primer senzill, on comparteix protagonisme amb Meghan Trainor! El tema es diu Marvin Gaye i és un tribut al so de la Motown i al rei del soul.
Ara s’anuncia la publicació d’un EP, Some Type of Love, que es publicarà el dia 4 de maig i on podrem escoltar nous temes d’aquest jove cantant amb un gran futur per endavant.

- Publicitat -