Chaos and the calm, és el disc de debut de James Bay, un artista britànic considerat com una de les grans promeses per aquest 2015 i guanyador del premi Critic’s Choice Award 2015.

15 cançons per començar amb Hold back the river com a senzill de presentació.

El segon treball de Màia es diu Estels a les butxaques i on fan un gir a la seva imatge, accelera el ritme de les seves cançons encomanadisses i ens porta cap a un món oníric i dalinià que combina vivències quotidianes, metàfores coloristes i fantasies sensibles.

- Publicitat -

El pop-folk melòdic característic del grup segueix present en aquest segon disc, ara però amb una base d’efectes subtils i elegants que modernitzen i homogeneïtzen les cançons.

Bangerz Tour és un DVD que recull algunes de les actuacions de Miley Cyrus, en ciutats com Barcelona o Londres.
S’inclouen més de 85 minuts d’imatges en directe, entrevistes, vídeos personals i material addicional.
Duets: Re-working the catalogue, una petita mostra de l’experiència musical de l’artista i en ell trobarem una sèrie de cançons que ha tornat a gravar de nou amb una bona llista d’artistes: Michael Bublé, Steve Winwood, Bobby Womack, Mark Knopfler, Taj Mahal, Mavis Staples, Natalie Cole, George Benson, Gregory Porter, Clare Teal, Pj Proby, Joss Stone, Georgie Fame, Mick Hucknall, Chris Farlowe, i la seva filla Shana Morrison.
Kiss me once Live at The Sse Hydro és un disc en directe de Kylie Minogue en el marc de la seva gira Kiss me once. 
Un concert gravat el 12 de novembre davant de 12.000 persones al The Sse Hydro de Glasgow i disponible en diferents formats, CD, DVD o Blu Ray.
Home (Original Motion Picture Soundtrack) és la banda sonora de la pel·lícula i on podem trobar temes de Rihanna, Jennifer Lopez o Charli XCX.
The Cribs presenten el seu sisè disc, For all my sisters, format per 12 noves cançons, gravades a Nova York al costat del vocalista de The Cars, Ric Ocasek.
Està disponible en LP, CD i DVD.
Toto XIV és el primer treball de la mítica banda en 9 anys i format per 11 noves cançons.
Growing up is for trees és el nou disc de la banda sueca I’m from Barcelona. Un treball format per 10 nous temes, entre els que figuren el primer senzill, Violins.
Transmission Alpha Delta, el nou disc del grup californià Strung Out. Un treball que arriba 6 anys després de Agents of the Underground, editat el 2009.