11 setmanes consecutives al número 1. Espectaculars xifres per Uptown Funk, la cançó que uneix Mark Ronson amb Bruno Mars, que ha convertit aquest tema en un dels més importants d’aquests primers mesos de l’any.

El tema manté una setmana més el lideratge de la llista Billboard, provocant que cançons com Thinking out loud d’Ed Sheeran no arribin mai a dalt de tot. El tema del britànic ha estat 8 setmanes al segon lloc i aquesta setmana cau fins al tercer lloc, superat pel nou senzill de Maroon 5, Sugar.

En quart i cinquè lloc segueixen Ellie Goulding amb Love me like you do i Rihanna amb FourFiveSeconds. Pel que fa a la sisena posició trobem a The Weeknd amb Earned It, un altre dels temes de 50 ombres d’en Grey.

- Publicitat -

La pujada de la setmana se l’emporta Sam Smith, que gràcies a la nova col·laboració amb John Legend amb Lay me down, veu com el tema puja del lloc 58 al 8.