El guitarrista i compositor Josep Thió va anunciar ahir a Girona, que Sopa de Cabra, tornaran amb un nou disc al 2016.
Thió va comentar les ganes que té de tornar a pujar als escenaris, però que prefereix fer-ho amb material nou, per tal de defensar en directe un nou repertori.
Pel que sembla, la banda porta diverses setmanes preparant les cançons i tenen previst entrar a l’estudi a l’estiu de l’any vinent. El disc no veuria la llum fins al 2016.
El darrer disc dels Sopa, va ser Plou i fa sol, l’any 2001, tot i que el grup va tornar-se a ajuntar per la cançó homenatge a Joan Cardona ‘Ninyín, Seguirem somniant.
El grup ha emès un comunicat anunciant el seu retorn:

“Els membres de Sopa de Cabra som conscients que no haguéssim pogut fer mai sols el camí que hem fet. Des dels inicis a Girona amb ‘La Maqueta’, al ‘Ben Endins’ del Zeleste, al ‘Bona Nit Malparits’ del Razzmatazz, fins ‘El Retorn’ amb tres Palaus Sant Jordi, el públic s’ha revelat sempre com una part essencial d’aquesta aventura.


És per això que volem fer còmplice al nostre públic des del primer moment, d’aquest nou projecte que encetem ara amb molta il·lusió, i amb el que complim el desig de gravar noves cançons que ja vam anunciar fa tres anys després de finalitzar la gira del 2011″. I conclouen amb un: “Ben aviat us seguirem informant”.

- Publicitat -