She & Him, acaben de presentar el videoclip del primer senzill del disc Classics. Es tracta del tema Stay Awhile, cançó original de Dusty Springfield i una de les tretze noves versions que Zooey Deschanel i M Ward, s’han encarregat de versionar.

El disc s’espera pel 2 de desembre.


- Publicitat -

Stars Fell on Alabama (Guy Lombardo, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong)
Oh No, Not My Baby (Dusty Springfield, Aretha Franklin, Cher, Caroline King, Maxine Brown)
It’s Not For Me to Say (Johnny Mathis)
Stay Awhile (Dusty Springfield)
This Girl’s in Love With You (Herb Alpert)
Time After Time (Frank Sinatra, Chet Baker, Shirley Bassey)
She (Charles Aznavour, Elvis Costello)
Teach Me Tonight (Frank Sinatra, The DeCastro Sisters)
It’s Always You (Bing Crosby, Chet Baker, Benny Goodman)
Unchained Melody (The Righteous Brothers, Elvis Presley)
I’ll Never Be Free (Van Morrison, Willie Nelson, Jean Shepard)
Would You Like to Take a Walk (Ella Fitzgerald and Louis Armstrong)
We’ll Meet Again (Vera Lynn, The Byrds)