Tracks of my years de Bryan Adams, és una col·lecció de temes clàssics dels anys 50, 60 i 70 i on podem trobar a artistes que han influenciat al cantant canadenc, com Chuck Berry, Bob Dylan o Creedance Clearwater Revival.
Un treball format per 11 temes, un dels quals ha estat creat especialment per l’ocasió. En l’edició deluxe, s’inclouen alguns temes extres.

Everything will be alright in the end, és el novè disc dels Weezer i produït per Ric Ocasek de The Cars, amb el que ja havien treballat anteriorment.

El disc inclou 3 grups de cançons, enregistrades en 3 sessions diferents i organitzats temàticament.

- Publicitat -

Yellowcard, publiquen Lift a Sail, el novè treball del grup, format per 13 noves cançons, en les quals segueixen apostant per un estil que els ha fet molt populars entre els seguidors del genere.

Destaquen temes com One Bedroom, Cleopatra o Madrid.

Interlude és el sisè disc de Jamie Cullum, en una col·lecció de cançons, on col·laboren Laura Mvula i Gregory Porter.

Després d’acabar el disc Mementum, el músic tenia clar que volia començar ràpidament a treballar en un nou àlbum, que ha estat enregistrat en un ambient festiu i que està format per temes de les primeres èpoques del jazz. Ha estat enregistrat en directe, durant tan sols 3 dies.

The Way és el disc més personal de Macy Gray, que comenta que volia fer un treball en el qual es veiés com sóc jo, com a mare, dona i artista.

10 nous temes, on destaca el primer senzill Bang Bang.