No sound without silence, és el títol del cinquè disc dels irlandesos The Script. Després d’acabar la gira de l’anterior treball, la banda es va tancar a preparar el disc i la primera cançó que van crear, és la que ha estat el senzill de presentació, Superheroes. El compacte, inclou aquesta i 11 cançons més.

La banda nord-americana Train, publiquen el seu setè disc, Bulletproof Picasso, un treball produït per un dels col·laboradors habituals de la banda, Butch Walker.

Aquest és el primer disc, sense el bateria i membre fundador Scott Underwood.

- Publicitat -

La majoria del món ha descobert al duet noruec gràcies al tema Am I wrong, i encara que no ho sembli, no era el primer tema del grup, ja que el disc Black star elephant, és el segon que publica la banda formada per Nico Sereba i Vincent Dery.

Es veu que està de moda això de posar X a un disc. Després d’Ed Sheeran, ara arriba Chris Brown, que signa aquest disc ple de col·laboracions, com les de Lil Wayne, Tiga, Nicki Minaj o la cantant ja desapareguda Aaliyah. Amb productors com Diplo o Timbaland, que s’encarreguen de donar el so característic i que arrasa a tot el món.

17 cançons en l’edició normal, mentre que la deluxe se n’inclouen 4 més.

Barbra Streisand publica un disc de duets, Partners, amb cantants com John Legend, Michael Bublé, Billy Joel o Stevie Wonder, a part del ja desaparegut Elvis Presley. El disc està format per 12 versions, moltes de les quals son autèntics clàssics de la cantant.

Slash edita el seu tercer disc en solitari, World on fire, en el que podem escoltar les col·laboracions de Myles Kennedy i The Conspirators, el disc es publica a través del propi segell de l’artista i amb el productor Mike Elvis Baskette.

El treball està format per 17 cançons.