El Pintor és el títol del cinquè disc dels Interpol, que ha estat gravat a Nova York i mesclat a Londres. Està format per 10 nous temes i des de fa alguns dies es pot escoltar en streaming a la xarxa.

Live at the Rainbow ’74, és un directe inèdit de Queen, gravat l’any 1974, durant dues nits al Rainbow de Londres, el primer d’ells el 31 de març, que va tancar la gira de Queen II i que havia de publicar-se el mateix any, tot i que finalment va acabar aparcat, fins ara, 40 anys després.

El disc s’edita en diferents formats, CD, DVD, Blu-ray i Super deluxe collector’s edition, amb un llibre de tapa dura que inclou 60 pàgines, un pòster, el programa del concert…

- Publicitat -

Lullaby and… the ceaseless roar, és un disc de Robert Plant, una col·lecció d’onze cançons, de les quals 9 són del mateix cantant i de la seva banda The Sensational Space Shifters, mentre que les altres dues, són noves versions.

Goddess és el debut de la cantant Banks, una de les promeses per aquest any, segons la BBC.

12 cançons en l’edició normal. N’existeix una de deluxe, que inclou 5 d’extres.

Journey to freedom és el quart disc de Michelle Williams, ex-component de Destiny’s Child. El treball està format per 12 cançons i en una d’elles hi col·laboren les seves ex-companyes, Beyoncé i Kelly Rowland. També inclou la col·laboració de Fantasia i de Lecrae & Tye Tribbett.

Meghan Trainor publica el seu debut en forma de EP amb 4 cançons, una d’elles la coneguda All about that Bass, que tanta fama li està reportant. Title, inclou també, Dear future husband, que està previst que en sigui el segon senzill, Close your eyes i la cançó que dóna nom al disc.

Ryan Adams torna aquest any amb un disc homònim, format per 11 noves cançons, entre les quals el primer senzill del disc, Gimme something good.
Des de fa alguns dies, ja es pot escoltar en streaming a la xarxa.

El cantautor australià Vance Joy, debuta amb un disc que ha estat tot un èxit al seu país, gràcies al senzill Riptide, que s’ha situat en molt bones posicions en les principals llistes mundials, ara arriba avalat pel productor Ryan Hadlock i després de participar en un bon grapat de festivals.

El disc Dream your life away, inclou multitud de referències al setè art i a la literatura.